nlc.hu
Trend

Télikabát divat, 2023-2024 tél

40 meleg és divatos télikabát 30 ezer forint alatt

A szövettől a pufin át a műszőrméig. Íme az idei téli szezon legdivatosabb kabátjai, árakkal és lelőhelyekkel!

A napokban megérkeztek az első fagypont körüli hőmérsékletek és ezzel együtt visszavonhatatlanul elindult a télikabátidény. Ha beszereznél egy új darabot vagy érdekel, divatos-e még a meglévő, figyelj! Mutatjuk, melyek a legtrendibb fazonok, színek és anyagok a 2023-2024-es szezonban és azt is, hogy az itthon is elérhető márkák kollekcióiból melyek a legjobb ár/érték arányú modellek a 30 000 forint alatti árkategóriában.

Szövetkabátok

Szövetkabátokból ezen a télen a minimum térdig, de inkább az alá érő változatok számítanak a legdivatosabbnak. Szabásvonalakat tekintve dominál az oversize, a kínálatban azonban kisebb hangsúllyal ugyan, de megtalálhatók a keskenyebb, egyenes vagy derékban enyhén szűkített darabok is. Gombolásból pedig jelenleg a dupla soros a legmenőbb. Az idei szezon kabátdivatja ismét csak nem az élénk színekről szól: a klasszikus fekete mellett a bézs, a camel és a szürke árnyalatai mennek leginkább, valamint visszatért az elmúlt néhány évben inkább mellőzött halszálka minta is. 

Télikabát divat 2023-2024
Megnézem
Összes kép (10)

Pufikabátok

A pufikabátok már csak praktikusságuk okán sem mennek ki továbbra sem a divatból, hiszen ha tetszik, ha nem, még mindig ez a legmelegebb kabáttípus. Ebből ugyancsak  a térdig vagy az alá érő hossz a favorit, fazonban pedig az egyenes vagy enyhén A-vonalú szabás mellett idén a derékban szűkített, övvel ellátott modellek a legtrendibbek. A hagyományos, vízszintes steppelésű darabokból a legbőségesebb a választék, de megtaláljuk a kategórián belül valamivel sikkesebb rombusz alakú steppelést is. Színekben itt is a fekete, a bézs, valamint a szürke tónusai uralkodnak. Anyaghasználatban a matt, a selyemfényű, bőrhatású, sőt az egészen fényes textúrák egyaránt mennek.

Télikabát divat 2023-2024
Megnézem
Összes kép (10)

Műszőrme kabátok

A 2023-2024-es szezonra is velünk maradtak a műszőrme kabátok. Jelenleg a rövidebb vagy közepes szálhosszúságú, enyhén fényes textúrájú modellek a legdivatosabbak, a combközépig érőtől a bokát közelítőig mindenféle hosszban, gombsorral záródó, illetve az átlapolós-öves verziókban egyaránt. Színvilágban az egyszínű fekete, sötétszürke, valamint az ekrü dívik leginkább, az évekig óriási kedvencnek számító élénk színű, illetve a mintás darabok most kevéssé aktuálisak.

Télikabát divat 2023-2024
Megnézem
Összes kép (10)

Műirha kabátok

Az előző két tél visszatérője volt a műirha, az irányzat pedig idénre olyannyira felerősödött, hogy kimondhatjuk: ebben az idényben ez a legeslegtrendibb kabáttípus. A műszőrme gallérral, szegéllyel ellátott műbőr, illetve a teljes egészében bárányszőrt imitáló műszőrme verziók egyaránt nagyot mennek. Fazont tekintve itt is egyértelműen az oversize az uralkodó, ám kisebb választékban ugyan, de fellelhetők finomabb vonalvezetésű modellek is. Színekben a természetes irhát imitáló, barnás-bézses tónusok mellett jelen van a fekete is. 

Télikabát divat 2023-2024
Megnézem
Összes kép (10)
Ez is érdekelhet 50 trendi bokacsizma Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top