nlc.hu
Életmód

Betlehemi jászol megrongálása Gyöngyösön

Megrongálták a betlehemi jászolt Gyöngyösön, ízléstelen tréfát űztek az elkövetők

Két részeg férfi követtel el a vandalizmust.

Megrongálták a gyöngyösi Fő téren felállított betlehemi jászol egyik bábuját. Valaki az éjszaka folyamán megfosztotta a fejétől Szűz Máriát és újragondolva A keresztapa című filmet, betette azt a kis Jézus mellé – írja Gyöngyös Város Hivatalos Oldala a Facebookon.

Rossz hír az elkövetőnek, hogy a városban több, mint   térfigyelő kamera működik, melynek köszönhetően sok bűncselekmény, szabálysértés elkövetője nem marad rejtve. A kameráknak köszönhetően a városrendészek felderítettek már virágtolvajokat, de a kameráknak köszönhetően lettek meg szeptember azok a fiatalok, akik az egyik faházból elloptak nagy mennyiségű borospoharat, de természetesen a közelmúltban történt kisfiúval kapcsolatos megfélemlítés egyik elkövetőjéhez is a kamerák által jutottak közelebb, majd fogta el a rendőrség – írják.

A Városrendészet Gyöngyös Igazgatója szerint kamera felvételek alapján látható,hogy ma hajnalban valamivel 5 óra előtt két középkorú, jól láthatóan részeg férfi követte el a vandalizmust. A felvételeket továbbítják a rendőrség felé és megteszik a szükséges lépéseket.

Betlehemi jászol

Illusztráció: Unsplash

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top