nlc.hu
Életmód

Légmelle lett a karaokézásól

Mindent beleadott a karaokézásba, kórházban kötött ki

Szerette volna kiénekelni a magas hangokat, ezért szorult sürgős beavatkozásra egy kínai fiatalember.

A kínai média nemrégiben számolt be egy bizarr esetről, ami a kínai Hunan tartományban található Csangsa városában történt. Egy 25 éves férfit a sürgősségire kellett szállítani, miután egy barátja születésnapi partiján karaokézás közben megerőltette magát. A fiatalember a New Drunken Concubine című dalt szerette volna elénekelni, és amikor elérkezett ahhoz a részhez, ahol a nagyon magas hangok következtek, éles fájdalmat érzett a mellkasában, ami miatt félbe kellett szakítania a fellépést.

Ennek ellenére nem ment orvoshoz, a fájdalom még elviselhető volt, ám másnap, amikor felébredt, komoly légzési nehézségei voltak, ezért a családja jobbnak látta, ha kórházba viszik. Az itt készített röntgenfelvétel szerint légmell alakult ki nála, azaz a mellhártyaüregbe levegő került, tüdeje összeesett. Mivel ez egy veszélyes állapot, azonnali kezelésre szorult. Szerencsére a beavatkozás sikeres volt, a fiatalember teljesen felépült, ki is engedték a kórházból. 

(via Oddity Central)

Férfi karaokézik

Fotó: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top