nlc.hu
Életmód

Lapos felsőtestűnek nézik, miközben nagy a melle

12 évesnek és lapos felsőtestűnek nézik, miközben 21 éves és 28G-s a melltartója

Egy jól kiválasztott pulcsi még a legnagyobb méretű melleket is el tudja rejteni. Ezt bizonyítja Bethany Jade videója, ami láttán sokan nem akarták elhinni neki, hogy ez a szerelés ilyen nagy melleket rejt.
Nagy mellek

A TikTokon több mint félmillió követővel rendelkező Bethany Jade egyik videója nemrég hatalmasat robbant, több mint 33 millióan nézték meg. Ebben a lány egy Snoopys, kényelmes pulcsiban látható, és elárulja, hogy amikor ilyen ruhákat visel, az emberek többnyire egy lapos felsőtestű tizenkét éves kislánynak nézik. Hogy nyomatékosítsa mondandóját, oldalról is megmutatja magát, és valóban nem érzékelni semmit abból, hogy mellei lennének – derül ki a Dailystar cikkéből.

@bethanylouwho2

for those asking what my brah size is

♬ International Super Spy - Dylan 🧍🏻

Természetesen nem kell messzire mennünk, hogy Bethany bizonyíthassa ennek ellenkezőjét, hiszen a TikTokja amúgy teli van a melleit maximálisan kihangsúlyozó videókkal. És igen, nagyok. Határozottan nagyok.

@bethanylouwho2

Reply to @the_bubster_lol proof

♬ original sound - puhrplehqze💜

Bethany már csak azért is szereti kihangsúlyozni őket, mert amúgy részben belőlük él: fent van az OnlyFansen, ahol a csatornájára előfizetőkkel pikánsabb felvételeket is megoszt. Ha pedig el akarja titkolni az adottságait, láthatóan az sem okoz számára problémát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top