nlc.hu
Életmód

Félnek a rajongók Billie Eilish melleitől

Billie Eilish szerint százezer követőt veszített, miután kiderült, hogy nagyok a mellei

Billie Eilish sokáig bő ruhákkal takargatta az alakját, de nemrég stílust váltott, és már az alakját kiemelő ruhákban is hajlandó mutatkozni. Sok rajongója számára csak ekkor derült ki, hogy nagyok a mellei, és meglehetősen furcsán reagáltak rá.

Billie Eilish a befutása idején leginkább túlméretezett melegítőruhákban vagy zsákruhákban mutatkozott, melyeket látva maximum tippelgetni lehetett az alakját illetően. Nemrégiben azonban kijött az új albuma, a sajtóturnén pedig az énekesnő sokkal nőiesebb stílust is bevállalt a korábban megszokottnál, egyes fotóin kifejezetten Marilyn Monroe stílusát idézte. A fotók egyértelműen megmutatták, hogy nagy mellekkel rendelkezik, ami Eilish szerint sok rajongóját megijesztette – írja a yahoo.com/lifestyle.

Billie Eilish a MET-gálán (fotó: Profimédia)

Billie Eilish a MET-gálán (Fotó: Profimédia)

Az emberek félnek a nagy mellektől

– meséli az Elle-nek adott interjúban az énekesnő.

Elveszítettem százezer követőt csak a melleim miatt

– panaszkodott. Billie Eilish még tavasszal kezdett beszélni arról, hogy elege van abból, hogy mások szabályai alapján öltözködjön, és ezt követte a pin up-os stílusváltás, ami sokakat meglepett. „Hirtelen hipokritának tartanak, mert megmutatod a bőröd. Rögtön könnyűvérű leszel, meg ribanc és kurva.” Eilish szerint az a nő is megérdemli a tiszteletet, aki megmutatja a testét, és az is, aki nem: nem ezen kellene múlnia. Az énekesnő legutóbb a MET-gálán mutatkozott merész szettben, egyszerre idézve Marilyn Monroe-t és Grace Kellyt.

Nagy mellekről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top