nlc.hu
Életmód

Sarah Jessica Parker közleménye Chris Noth ügyében

Megszólalt Sarah Jessica Parker a zaklatással vádolt Chris Noth ügyében

Illedelmes, támogató közleményt adott ki a Szex és New York főszereplője a Mr. Biget alakító színész ügyében.

Közös nyilatkozatot adott ki a Szex és New York folytatásaként most bemutatott És egyszer csak című sorozat három főszereplője, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis. Természetesen Chris Nothról van szó, a Carrie párját, Mr. Biget alakító színészről, akit az elmúlt napokban két nő is szexuális zaklatással vádolt. A Sarah Jessica Parker Instagram-oldalán közzétett rövid közleményben az áll:

Mélységesen elszomorítottak minket a Chris Noth elleni vádak. Támogatjuk a nőket, akik előálltak és megosztották fájdalmas történetüket. Tudjuk, milyen nehéz lehet ez, és becsüljük őket ezért. 

A hárommondatos nyilatkozatot Kristin Davis és Cynthia Nixon posztolta Twitterén, Sarah Jessica Parker nem.

Mint megírtuk, a sorozat promóciójának kezdete óta két nő is előkerült, akik szexuális zaklatással vádolják a színészt, ők álnéven meséltek a The Hollywood Reporternek. A 40 éves Zoe elmesélte, hogy miután elvégezte a főiskolát, Los Angelesbe költözött, és alacsonyabb beosztásban kezdett el dolgozni egy nagynevű cégnél, ahol Noth és más hírességek is rendszeresen megfordultak. Elmondása szerint a férfi megszerezte a telefonszámát, és hangüzeneteket hagyott neki. Noth később áthívta a lakására a nőt, ahol a második alkalommal már úgy fogadta a nőt, hogy megcsókolta, majd amikor el akart menni, az ágyhoz vitte, lerángatta róla a ruháit, és megerőszakolta. „Nagyon fájdalmas volt, és azt kiabáltam, hogy »állj!«️, de ő nem tette. Azt kérdeztem: »Legalább egy óvszert hoznál?«️ Erre ő kinevetett” – emlékezett vissza. A most 31 éves Lily egy 2015-ös történetet osztott meg, amikor felszolgálóként dolgozott egy éjszakai klub VIP-részlegében, ahol megismerte Noth-ot. A férfi megszerezte a telefonszámát, és randira hívta. Ekkor ő 25, Noth pedig 60 éves volt. Lily elmondta, sokat ittak a randin, majd utána a férfi felhívta a lakására. „A következő dolog, amire emlékszem, hogy lehúzta a nadrágját, és ott állt előttem, és a számba nyomta a péniszét” – mondja Lily.

Chris Noth

Fotó: Jason Howard/Bauer-Griffin/GC Images

Chris Noth, akit azóta az Equalizer című sorozatból is kirúgtak és ügynöksége is megszakította vele a kapcsolatot, tagadja a vádakat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top