nlc.hu
Aktuális

Szexuális zaklatással vádolják Chris Noth-ot

Két nő szexuális zaklatással vádolja a Szex és New York Mr. Bigjét, Chris Noth-ot

A nők álnéven mesélték el történeteiket a The Hollywood Reporternek.

Egy héttel ezelőtt jött ki a Szex és New York folytatása, amelyben nyilván a régi szereplők, többek között Mr. Big, azaz Chris Noth is feltűnik. A sorozat promóciójának kezdete óta két nő is előkerült, akik szexuális zaklatással vádolják a színészt – álnéven meséltek a The Hollywood Reporternek.

chris noth szexuális zaklatás

Chris Noth (Fotó: Getty Images)

A 40 éves Zoe elmesélte, hogy miután elvégezte a főiskolát, Los Angelesbe költözött, és alacsonyabb beosztásban kezdett el dolgozni egy nagynevű cégnél, ahol Noth és más hírességek is rendszeresen megfordultak. Elmondása szerint a férfi megszerezte a telefonszámát, és hangüzeneteket hagyott neki. Noth később áthívta a lakására a nőt, ahol a második alkalommal már úgy fogadta a nőt, hogy megcsókolta, majd amikor el akart menni, az ágyhoz vitte, lerángatta róla a ruháit, és megerőszakolta. „Nagyon fájdalmas volt, és azt kiabáltam, hogy »állj!«️, de ő nem tette. Azt kérdeztem: »Legalább egy óvszert hoznál?«️ Erre ő kinevetett” – emlékezett vissza. 

A most 31 éves Lily egy 2015-ös történetet osztott meg, amikor felszolgálóként dolgozott egy éjszakai klub VIP-részlegében, ahol megismerte Noth-ot. A férfi megszerezte a telefonszámát, és randira hívta. Ekkor ő 25, Noth pedig 60 éves volt. Lily elmondta, sokat ittak a randin, majd utána a férfi felhívta a lakására. „A következő dolog, amire emlékszem, hogy lehúzta a nadrágját, és ott állt előttem, és a számba nyomta a péniszét” – mondja Lily.

Chris Noth közleményt fogalmazott meg az üggyel kapcsolatban: 

Az engem ért vádak, amelyeket olyan személyek fogalmaztak meg ellenem, akikkel évekkel, sőt évtizedekkel ezelőtt találkoztam, kategorikusan hamisak. Ezek a történetek akár harminc évvel vagy harminc nappal ezelőttről is származhattak volna; a nem mindig nemet jelent – ez egy olyan határ, amit nem léptem át. A találkozások konszenzusosak voltak. Nehéz nem megkérdőjelezni e történetek nyilvánosságra kerülésének időzítését. Nem tudom biztosan, hogy miért most kerültek elő, de azt tudom: nem bántalmaztam ezeket a nőket.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top