nlc.hu
Életmód

Drew Barrymore diétája

Drew Barrymore diétája: „Keményen megdolgozom azért, hogy ne legyek akkora, mint egy busz”

Drew Barrymore állandó harcban áll a kilókkal, és saját bevallása szerint „irtózatos erőfeszítéseket tesz azért, hogy ne legyen akkora, mint egy busz”. Elárulta, hogyan fogyott három hónap alatt 10 kilót.

Drew Barrymore azóta a kedvencünk, hogy gyerekként feltűnt a filmvásznon, a szemünk előtt nőtt fel és lett nagybetűs nő. Nemcsak a szerepei miatt szeretjük, hanem azért is, mert pont úgy küzd a kilókkal, mint mi, földi halandó nők. Egy interjúban a kétgyerekes anya úgy nyilatkozott, hogy nagyon nehezen tartja az ideális súlyát, rengeteg munkát fektet az alakjába és úgy harcol minden mínusz kilóért, mint egy oroszlán:

Keményen megdolgozom azért, hogy ne legyek akkora, mint egy busz. És ez rendben van, ez az én utam, az én karmám. Lehet, hogy azért, mert vékony és gonosz voltam előző életemben.

A mindig dögös Drew a kilók ellen egészséges úton igyekszik tenni: az étkezésére és a rendszeres testmozgásra is odafigyel, de csak ésszerű keretek között, mert az első helyen a két gyereke áll, nem pedig a tökéletes test hajkurászása. A színésznő elárulta, hogyan tudott mégis lefogyni 10 kilót három hónap alatt.

Drew Barrymore

Drew Barrymore alakján meglátszik a mínusz 10 kiló (Kép: Getty Images)

A reggeli

Drew Barrymore a rutinra esküszik, ezért a jól megszokott módon már évek óta citromos vízzel kezdi a napját, mert ez szerinte csodásan beindítja a testet és felkészíti a napi kihívásokra. A reggelivel aztán nem spórol, pirítós, tojás, egészséges palacsinta is van a repertoáron. Mindent mértékkel és persze reform alapanyagokból készítve. A reggeli előtt, de a citromos víz után pedig letudja aznapra az edzést is mindennap, egyórányi tornát végez, ami egyszer aerobic, máskor tánc, de a jógát sem felejti ki az edzésprogramjából.

Az ebéd

Egy elfoglalt, dolgozó anyáról van szó, úgyhogy Drew Barrymore sokszor rákényszerül arra, hogy menet közben egyen ebédet, ahhoz viszont ragaszkodik, hogy ez véletlenül sem gyorskaja legyen. Mindig könnyű, zsírszegény, egészséges ételeket választ, melyekben teljes kiőrlésű szénhidrátok és zöldségek is megtalálhatók bőséggel. És mindig tart magánál egészséges rágcsálnivalót is, hogy kordában tudja tartani az édesség iránti sóvárgást, a kedvencei ezek közül a zöldséghasábok humusszal vagy sajttal, illetve a gyümölcsök minden formában.

A vacsora

Drew imád főzni, mostanra pedig már fekete öves vegetáriánus szakácsnak is beállhatna. Nem tartja egyébként teljesen a vega étrendet, hiszen olykor tesz egy kis csirkét vagy lazacot is a tányérjára az extra fehérje kedvéért, de az étkezések nagy részében húsmentesen étkezik, így a vacsorák a zöldségek jegyében telnek, melyek mellől nem hiányozhatnak a teljes kiőrlésű szénhidrátok sem természetesen. Azt viszont elismert a színésznő, hogy néha tart csalónapot, amikor már nagyon vágyik egy kis pizzára vagy tésztára.

Via; Kiemelt kép: Getty Images

Akkor és most

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top