nlc.hu
Életmód

Különböző évben születtek az ikerbabák

15 perces különbséggel született az ikerpár, az egyikük 2021-ben, a másik 2022-ben

Alfredo Antonio Trujillo december 31-én, este 11:45-kor látta meg a napvilágot, míg húga, Aylin Yolanda Trujillo tizenöt perccel később, 0 órakor született meg, immár január elsején.

A kaliforniai Monterey megye Natividad Medical Center nevű kórházában furcsa eset történt. Egy ikerpár tagjai mindössze tizenöt perces késéssel születtek, az egyikük mégis 2021-es, a másikuk pedig már 2022-es születésűnek számít. A kisebbik Aylin Yolanda az első baba volt, aki 2022-ben napvilágot látott a kaliforniai kórházban – írja az nbcnews.

A Trujillo ikrek

A Trujillo ikerpár (Fotó: Nadividad Medical Center)

A kétpetéjű ikrek egészségesek, és amúgy is népes családba érkeznek, már három tesó várja őket otthon. A kórház szerint az teszi őket különlegessé, hogy bár ikrek, különböző napon, hónapban és évben születtek. Állítólag egy a kétmillióhoz az esélye, hogy ez megtörténjen, időnként mégis előfordul. Két éve egy indianai ikerpár még ennél is durvábbat produkált, mivel ők még különböző évtizedekben is születtek: az egyikük 2019-ben, míg a másik 2020-ban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top