nlc.hu
Életmód

A szeméttelepen került elő a véletlenül kidobott pénztárca

A szeméttelepen került elő a véletlenül kidobott pénztárca

A hulladékszállító munkások több száz tonna szemetet vizsgáltak át, mire meglett a véletlenül kidobott pénztárca.
Munkagép egy szeméttelepen

Több mint 300 tonna szemetet túrtak át a kukások az Egyesült Arab Emírségekben, hogy megtaláljanak egy véletlenül szemétbe dobott pénztárcát.

A Bee’ah nevű hulladékszállító cég egyik vezetője, Louie Gabilagon elmondta, hogy december 27-én délelőtt kaptak egy kétségbeesett hívást egy fülöp-szigeteki egészségügyi dolgozótól. A nő azt mondta, hogy előző este véletlenül a szemétbe dobta a pénztárcáját Sardzsa városának Al Fayhaa negyedében.

A helyszín alapján a vállalat munkatársai azonosították azt a kukásautót, amely arról a területről elszállította a hulladékot, és a 12-es ipari körzetben található szeméttelepre szállította.

A munkásoknak több mint 300 tonna szemetet kellett átfésülniük a telepen. Először markológépekkel szétterítették a hulladékot, hogy a dolgozók átvizsgálhassák a rakást. Végül az egyik munkás megtalálta a pénztárcát a halmok között, és diadalmasan – akárcsak egy trófeát – a magasba emelte.

A siker pillanatában a nő is a helyszínen volt, így azonnal megkapta a pénztárcáját.

(UPI)

(Kiemelt kép: Pixabay/Prylarer)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top