nlc.hu
Életmód

Százmilliót ért a tárcájában felejtett lottószelvény

Tárcájában felejtette a nyertes lottószelvényt: 87 millió forintot ért

Egy michigani lottónyertesnek sokáig fogalma sem volt arról, hogy a tárcájában hordoz egy lottószelvényt, amivel rengeteg pénzt nyert.

A 65 éves férfi elmondta az Oakland megyei lottótársaság munkatársainak, hogy még április végén döntött úgy egy benzinkúton, hogy részt vesz a Fantasy 5 nevű játékban, ezért vásárolt egy szelvényt, mivel látta, hogy most igencsak nagy összeget (200 ezer dollárt) lehet rajta nyerni – írja a upi.

Pénz a táskában

Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

A férfi a szelvényt a pénztárcájába rakta, és maga is megfeledkezett arról, hogy ott van. Véletlenül fedezte fel később, hogy a szelvény ott van, és ha már rátalált, gyorsan ránézett a lottótársaság applikációján, hogy nyert-e. Amikor kiderült, hogy övé a jackpot, alig akarta elhinni. Összesen 242 000 dollár boldog tulajdonosa lett. Mivel nem hitt a szemének, ezért a biztonság kedvéért a lottótársaság honlapjára is felment, hogy csekkolja a számokat, és végre megbizonyosodjon a szerencséjéről. A nyertes konzervatívan áll a nyereményéhez: leginkább az unokái oktatására szeretne félretenni, valamint a saját nyugdíjmegtakarításait gyarapítja belőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top