nlc.hu
Életmód

Tess Holliday válasza a testszégyenítő idegennek

Tess Holliday plus size modell tökéletes válasszal szerelte le a testszégyenítő idegent

Egy orvosi váróteremben szóltak be Tess Holliday plus size modellnek, aki frappáns mondattal szerelte le a testszégyenítő idegent.

Tess Holliday, a világ egyik leghíresebb plus size modellje, mégis nap mint nap kénytelen testszégyenítő megjegyzéseket elviselni. Már megtanulta ezeket kezelni, és többnyire nem foglalkozik velük, de most mégis beszámolt egy történetről egy Instagram-videóban.

A 36 éves modell egy orvosi rendelőben várakozott, amikor egy idősebb nő megszólította. „Azt mondta nekem: »Olyan csinos vagy. Gyönyörű az arcod és gyönyörű a hajad« – mesélte Holliday, aki megköszönte a nőnek a bókot. – De aztán a nő folytatta, és azt mondta nekem: »Miért nem fogysz le egy kicsit?«”

Tess Holliday plus size modell

Tess Holliday hiába az egyik leghíresebb plus size modell, rendszeresen beszólnak neki a teste miatt (Fotó: Rich Fury / Getty Images via AFP)

A modell elmondása szerint általában figyelmen kívül hagyja ezeket a megjegyzéseket, de ezúttal belefáradt abba, hogy idegenek kritizálják a testét.

Hölgyem, én vagyok a világ egyik leghíresebb plus size modellje, azt hiszem, jól vagyok

vágott vissza frappánsan a kritikára Tess Holliday, aki nagyon büszke magára, hogy ki merte ezt mondani. 

A nő először szóhoz sem jutott, de aztán csak folytatta, viszont nem sokkal később a nővér Tess Hollidayt szólította, így a kínos beszélgetésnek vége szakadt.

(People)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top