nlc.hu
Életmód

A világ legelkényeztetettebb nyuszija

A világ legelkényeztetettebb nyuszijának saját ruhásszekrénye van – videó

Külön szoba, ruhásszekrény: így él egy elkényeztetett nyúl Ausztráliában.
nyúl

A kissé túlgondozott nyuszi szereti a kirándulásokat és a sétákat (persze pórázon), de ami ennél is meglepőbb, hogy saját szekrénye van, több mint 100 különböző ruhával megpakolva. Nagy valószínűséggel nem a nyúl igényli ezeket a holmikat, inkább a tulajdonosok, Jennifer és Roberto Sollazzo imádja öltöztetni a nyolcéves állatot, sőt, a párral olyannyira elszaladt a ló, hogy még saját hálószobát is berendeztek a nyúlnak a kétszobás lakásukban.

Mindemellett a sydney-i házaspár rendszeresen megosztja a kanapét a kis kedvenccel, és hetente körülbelül 25 fontot költenek friss zöldségekre és egyéb finomságokra (mármint a nyúl számára). Jennifer még azt is bevallotta a Metro-nak, hogy otthon a nyuszi, azaz Butterscotch “uralkodik”.

Nagyjából övé az egész lakás.

– mondta a 36 éves nő, hozzátéve, hogy velük tévézik, és a hálószobából sincs kitiltva. „Butterscotch-ot a tengerparti séták, éttermi kirándulások és kirándulások is megörvendeztetik.”– állítják a gazdik, és szerintük a nyúl élvezi a figyelmet, amit másoktól kap, amikor mások meglátják ruhában, pórázon. 

De a világ más pontjain is előfordulnak furcsaságok, nagyot ment például a neten az a videó, ami Kuvaitban készült és egy nő küzdelmét mutatta be a házi kedvencként tartott oroszlánjával. A fiatal állat ugyanis láthatóan nem szerette, ha ölben cipelik és ennek hangot is adott. Kuvaitban egyébként engedélyezi a törvény, hogy egzotikus állatokat, köztük oroszlánokat tartsanak házi kedvencként. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top