nlc.hu
Életmód

Luxusuzsonnát készített iskolás gyerekének ez az anyuka

Macaront és homárt pakolt gyereke uzsonnás dobozába, elámult az internet

Cruz egy igazán különleges menüvel ünnepelhette meg kilencedik születésnapját.

Internetes szenzáció lett az az anyuka, aki nemrég megosztott egy videót arról, hogy születésnapja alkalmából milyen finomságokkal pakolta meg iskolás fia uzsonnás dobozát, a különleges nap alkalmából ugyanis homár és macaron is került a pakkba, illetve még az üdítős dobozt is aranyszínűre festette, valamint aranyszínű étkészletet is pakolt mellé. Tiffany Keene rendszeresen posztol arról, hogy milyen finomságokat készít kilencéves kisfiának, akit néha egy kedves üzenettel is meglep, hogy mosolyt csaljon az arcára, amikor az iskolában előveszi az ebédjét, írja a LadBible.

Macaront eszik egy nő

Fotó: Pexels

A különleges ebédet egyébkén Cruz édesapja is megosztotta egy Facebook-csoportban, ahol a kérdésekre válaszolva azt is elmagyarázta, hogy mégis miért volt minden aranyszínű az uzsonnás dobozban. A válasz a következő: ha az éveid száma pont annyi, mint ahányadik napon születtél, az az ún. arany születésnap, és mivel Cruz február kilencedikén lett kilencéves, ezért borítottak aranyba mindent. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top