nlc.hu
Életmód

Unokája testvérének nézik ezt a fitt nagymamát

Unokája testvérének nézik ezt a fitt nagymamát – fotó

Lesley Maxwell állítása szerint a férfiak körében is népszerűbb.

A 64 éves Lesley Maxwell azt állítja, hogy rendszeresen előfordul, hogy azt hiszik, a húszas éveiben jár, és az unokája valójában a testvére, a férfiak pedig többször fordulnak meg utána, mint Tia után. Lesley Maxwell azt vallja, nem kell, hogy a biológiai korunk megegyezzen  a naptári életkorunkkal, a megfelelő életmóddal vissza lehet fordítani az idő kerekét.

Persze ez nem megy olyan könnyen, ő például hetente ötször edz, és odafigyel arra, hogy mit eszik, kerüli például a cukros és gyors ételeket. Hozzátette, sosincs késő elkezdeni, ő 49 éves volt, amikor megnyerte meg első fitneszversenyét. „Határozottan úgy gondolom, a kor jót tesz a nőknek,  magabiztosabbak és szexisebbek lesznek, különösen, ha odafigyelnek arra, hogy fittek és egészségesek legyenek”  – nyilatkozta a fitt nagymama. 

Lesley Maxwell szerint az előbb említett magabiztosság szerelmi életére is jó hatással van, jelenleg egy nála fiatalabb férfivel jár, bár állítása szerint világéletében szerette, ha idősebb párjánál. Persze nem a kor a döntő szempont számára, hanem az, hogy a férfi kellő önbizalommal és a bátorsággal rendelkezzen. „Manapság a férfiak eléggé szégyenlősek, és úgy tűnik, minden online történik. Bárki lehet romantikus a neten, de semmi sem ér fel a valósággal” –tette hozzá.

Nő edzés közben

Fotó: Pixabay

(via Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top