nlc.hu
Életmód

Havonta 150 tojást eszik a fitt nagymama

Havonta 150 tojást eszik a kockás hasú fitnesznagyi

Az 53 éves szexi nagymamát huszonéves pasik hívják randira az edzőteremben.
Andrea Sunshine, a kockás hasú fitnesznagyi két szelfije

Andrea Sunshine egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy átlagos nagymama. A tetovált, hosszú szőke hajú, rendkívül fitt 53 éves nőnek olyan hasizmai vannak, hogy az egy huszonévesnek is becsületére válna.

Az elvált, kétgyerekes, holland-brazil nő ideje nagy részét azzal tölti Londonban, hogy konditeremben edz, és lepattintja azokat a feleannyi idős pasikat, akik randizni akarnak vele. Azt mondja, sok srác 25 év alatti, sokan 30 és 35 év közöttiek, ő viszont nem szereti, ha edzés közben zavarják.

Sunshine naponta legalább három órát edz, de néha az egész napját a fitneszteremben tölti. Egy óra kardióval kezdi a programját, aztán áttér a súlyzós edzésre. Napi kalóriabevitele eléri a 3500 kalóriát, amit hat-nyolc étkezés során fogyaszt el. Szívesen eszik brokkolit, zöldbabot, kukoricát, tojásfehérjét, karfiolt, jamgyökeret, káposztát és spenótot.

Távol tartja magát az édes zöldségektől – mint a sárgarépa és a sütőtők –, valamint a sótól és az olajtól. Az édesburgonyát viszont szereti, és napi akár négy liter vizet iszik. Szerinte a fittségéhez az is nagyban hozzájárul, hogy havonta akár 150 tojást is megeszik, ez naponta átlagosan öt darabot jelent.

Nem zavar, hogy fitnesznagyinak hívnak, hiszen a legjobb formában vagyok és végtelenül egészséges

– mondta Sunshine.

Szerinte van egy olyan elvárás az idősebb nőkkel szemben, hogy kizárólag az otthonukkal és a családjukkal foglalkozhatnak, ő viszont úgy gondolja, hogy más dolgokra is fontos időt szakítani. 

Nem ő az egyetlen, aki szeretne fitt maradni idősebb korában is, ezt a nagymamát például az unokája testvérének nézik, ez a nagyi pedig 70 éves kor fölött gyúrta ki magát, és úgy nyomja a fekvőtámaszokat, hogy leesik az állad. 

(New York Post)

(Kiemelt kép: Instagram/andrea__sunshinee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top