nlc.hu
Életmód

Keiko Guest, a szuperfitt 72 éves hölgy

72 évesen is szuperfitt és szupercsinos, és nem érdeklik a trollok

Van, aki szerint Keiko Guest 50 évet is letagadhatna a korából, van, aki szerint túl fiatalos.

Keiko Guest nem egy átlagos 72 éves, és nemcsak azért, mert több százezer követője van a TikTokon. Keiko Guest olyan jó formában van, amit rengeteg fiatal is megirigyelhetne, de ezért meg is dolgozott, már harmincéves kora óta igyekszik fitten tartani magát.

Bevallotta, 50 évesen volt ugyan arcplasztikája, illetve a botoxot is kipróbálta, de azt, hogy fizikailag most ennyire toppon van, hogy akár több évtizedet letagadhatna a korából, azt nem ennek köszönheti. Most is hetente többször jár edzeni, és emellett arra is ügyel, hogy egészségesen táplálkozzon, állítása szerint alkoholt nem fogyaszt és főként növényi alapú étrenden él.

Ugyan nagyon sokan vannak, akik lenyűgözőnek tartják, hogy ennyire fiatalos, hogy ilyen fitt, de vannak, akik szerint nem kellene úgy öltözködnie mint egy tinédzsernek, ő azonban igyekszik fittyet hányni a negatív kommentekre. „Sajnos rengeteg gyűlöletet kaptam olyan emberektől, akik úgy gondolták, szükségük van arra, hogy kifejezzék a rosszallásukat. Szerintem csak féltékenyek és kirekesztők” – tette hozzá.

Megjegyezte azt is, nem azért «mutogatja magát», mert hiú lenne, hanem azért, mert jól érzi magát a bőrében, és nagyon keményen dolgozik  azon, hogy így nézzen ki.

Idős hölgy fut a parton

Fotó: Getty Images

(via Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top