nlc.hu
Életmód

Kiss Ramóna kiakadt a színpadon

Kiss Ramóna kiakadt a színpadon: „Rohadtul unom, hogy mindig mindenre figyelnem kell”

Kiss Ramóna három napig nem evett, hogy ne szólják meg a hasa miatt.

Szerda este átadták a Glamour Woman of the Year-díjakat. Számos híresség megjelent az eseményen, a ruhákkal kapcsolatos galériánkat itt meg is találod. Nem elsősorban ezért volt azonban izgalmas az este: Lékai-Kiss Ramóna vezette a műsort, amikor úgy döntött, kiáll egy történettel, ami először sokkolta, majd felvidította a jelenlévőket.

Kiss Ramóna

Fotó: Zsigmond László / nlc

„Szeretnék pár gondolatot megosztani veletek. Három napja semmi mást nem csinálok, csak nem eszem és rohadtul unom. Tudjátok, miért nem eszem? Hogy ne legyen hasam, hogy ne legyen pocakom, hogy ne jelenjen meg holnap a cikk, hogy terhes vagyok. Nem vagyok egyébként várandós. Unom rohadtul, hogy mindig mindenre figyelnem kell: hogy áll a kisujjam, mit mondok, mit csinálok, hogy nézek ki, hol hibázok. Mert ha hibázok, nőként sokkal többet kell vezekelnem azért, hogy helyrehozzam azt a hibát. Unom, aztán arra jöttem rá, hogy baszki, nem eszem három napja, nem vagyok normális. (…) Azért akartam úgy feljönni a színpadra, hogy jól álljon a gatyám, jól álljon a cicim, ne legyen pocakom, (…) mert mi, hölgyek vagyunk egymással a legkritikusabbak. Ezen kellene változtatni. Legyen az a mottónk, hogy szeressük egymást, kapaszkodjunk össze, támogassuk egymást, mert ezzel a támogatással megállíthatatlanok leszünk és ezzel fogjuk megváltoztatni a világot” – mondta Kiss Ramóna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top