nlc.hu
Sztárok

Kiss Ramóna új feladata

Lékai-Kiss Ramóna újabb műsorvezetői feladatot kapott

Lékai-Kiss Ramóna műsorvezetésével érkezik az idei GLAMOUR Women of the Year gála.

A gála szervezői 2022-ben az ökotudatosságra is kiemelt figyelmet fordítanak, a magazin arra kéri a résztvevőket, hogy ne vásároljanak új ruhát az eseményre, hanem válasszanak egy régi kedvencet a ruhatárukból, vagy kutassanak fel egy izgalmas vintage darabot, és abban vonuljanak végig a green carpeten.

lékai-kiss ramóna

Fotó: MartinVanda

„A fenntarthatóság jegyében zajlik majd az idei gála, így mindenképpen egy olyan ruhában fogok megjelenni, amit már láthattak rajtam a tévénézők az utóbbi évben. Ez vagy egy a Dancing with the Starsban vagy a Sztárban Sztárban már viselt ruhadarabom lesz” – mesélte Lékai-Kiss Ramóna, aki örül, hogy a magazin kezdeményezésének köszönhetően egy ilyen fontos üzenet mellett kampányolhat. A műsorvezető örül, hogy újra meg lehet rendezni a gálát, ezúttal már teljesen szabadon.

„Mindig nagyon izgalmas egy ilyen gála, rég nem látott emberekkel találkozhatunk, sok olyan ismerőssel is lehetőség van beszélgetni személyesen, akikkel általában csak a social média felületeken kommunikálunk, és mindig megfogadjuk, hogy leülünk egy kávé mellé. A covidos bezártság után ez most mindenképpen egy üdítő társadalmi esemény lesz” – mondta Rami.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top