nlc.hu
Életmód

Lékai-Kiss Ramóna magánélete

Lékai-Kiss Ramóna: „Az öregedéstől, az arcom vagy a testem változásaitól nem félek”

A műsorvezető tudatosan éli az életét és tisztában van azzal, mi számára a valódi boldogság.

Bár Lékai-Kiss Ramóna élete nem szűkölködött a meglepő és váratlan fordulatokban, magánéletét jó ideje a stabilitás jellemzi. „Megtaláltam a társam, egy olyan embert, akit igazán és mélyen szeretek. Nem tudom, hogyan alakul az élet, mit hoz a jövő, de bízom benne, hogy együtt éljük le az életünket. Biztosan előttünk is lesznek majd akadályok, gondok, nehézségek, de egymás kezét fogva tudom, hogy mindent legyőzünk. Egy nagyon erős egység, összetartás van köztünk Mátéval, aminek a gyümölcse lett Noé. A mi hármasunk pedig mindkettőnknek az élet értelmét jelenti” – nyilatkozta a JOY-nak a műsorvezető. 

Azt is hangsúlyozta: ha nem két ilyen férfi lenne az életében, akkor nem tudna egyszerre kiteljesedni feleségként és anyaként, illetve dolgozó nőként. „Sokan nem is gondolnák, hogy nem egyszerűen a motiváció és a szakmai sikerek iránti vágy, hanem a család és az általuk kapott erő és támogatás képes megadni a kiteljesedés érzését.” 

Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramóna (Fotó: Trenka Attila)

A TV2 képernyőse 2019-ben adott életet gyermekének, s mint mondja, Noé születésével felértékelődött az idő, emiatt pedig már képes a nemet mondásra is. „Egészen a születéséig mindig meg akartam felelni másoknak azzal, hogy igent mondtam egy találkozóra, vagy kedves akartam lenni valaki számára azzal, hogy beszélgetek vele, holott nem is volt semmilyen kapcsolódási pontja az életünknek. Noé volt az a hiányzó puzzle­-darab, amivel végre minden a helyére került, és aminek hála, ma már tudom, mi számít igazán” – mondta el Lékai-Kiss Ramóna.

A megfeleléssel kapcsolatban a színésznő azt is elárulta, hogy kizárólag olyan tartalmat oszt meg, ami saját magát is boldoggá teszi. „Az első és legfontosabb, hogy azt a kérdést tegyük fel magunknak, hogy kinek akarunk megfelelni, és meg akarunk­-e felelni bárkinek. Nem attól érzem magam hitelesnek, hogy mindennap sírva mondom el a problémáimat, hanem attól, hogy nem hagyom befolyásolni magamat abban a kérdésben, hogy mit tartok jónak.” 

Lékai-Kiss Ramónát két év választja el a negyedik iksztől, és életkorával kapcsolatban is őszintén mesélt a magazinnak. „Az biztos, hogy az öregedéstől, az arcom vagy a testem változásaitól nem félek. Az azonban néha megijeszt, hogy mi van, ha a korom miatt már nem bohóckodhatok, bolondozhatok vagy hülyéskedhetek” – mondta el a műsorvezető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top