nlc.hu
Sztárok

Lékai-Kiss Ramóna tiszta vizet öntött a pohárba

Lékai-Kiss Ramóna javított kijelentésén, miszerint inkább házasodik és szül, majd elválik, minthogy ne legyen gyerek

Szerette volna eloszlatni a félreértéseket.

Lékai-Kiss Ramóna a napokban egy 60 perces beszélgetésen vett részt a Blikk egyik műsorában, ahol kellőképpen szerencsétlenül fogalmazott azzal kapcsolatban, hogyan vélekedik a házasságról, gyermekvállalásról és elválásról. 

Lékai-Kiss Ramóna

Fotó: TV2

Úgy vagyok vele, hogy átengedem magam annak a szerelemnek, és bízom benne, hogy leéljük egymással az életünket Mátéval. De bármikor előfordulhat, hogy ez mégsem így fog történni, mégis nagyon boldog vagyok, hogy a Noé megszületett, és ezért hálát adok. Én inkább belemegyek egy házasságba, szülök egy gyereket és válok el, minthogy ne legyen gyerekem” – fogalmazott a műsorvezető, amit természetesen sok orgánum kiforgatott. A legtöbb helyen ezt arra élezték ki, hogy Ramóna azért házasodott össze Mátéval, hogy gyermeke legyen. 

Nem meglepő tehát, hogy a Dancing with the Stars műsorvezetője úgy érezte, tiszta vizet kell öntenie a pohárba, melyet Instagram-bejegyzésében szó szerint és átvitt értelemben is megtett. 

„Én arra utaltam, hogy ha úgy érzed, hogy szerelmes vagy, megtaláltad a társad, akkor ne habozz! Vágj bele egy házasságba, vágj bele abba, hogy gyereket vállaljatok! Mert, ha az elején, a legnagyobb boldogságban azon gondolkozol, hogy mi lesz, ha majd elválunk, az szerintem nagyon rossz irány. A saját példámat tudom felhozni: amikor az én párom megkérte a kezem, a legnagyobb szerelemben igent mondtam neki és a legnagyobb boldogságban vállaltunk gyereket. Nyilván, mindennap teszünk azért, hogy ez a házasság működjön és az a célünk, tervünk, hogy leéljük egymással az életünket. Ettől függetlenül 15, 25, 35 év múlva megtörténhet, hogy elválunk. Akkor nagyon szomorú leszek emiatt, de abban biztos vagyok, hogy amiatt nagyon boldog leszek, hogy ha visszatekintek, akkor szerelemből házasodtam, szerelemből vállaltam gyereket. Ezt nem fogom megbánni” – mondta Ramóna, aki reméli, ezzel minden félreértést eloszlatott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top