nlc.hu
Életmód

Pénzzel álmodni

Pénzzel álmodtál? Ennyi mindent jelenthet!

Ha valamilyen formában pénz jelent meg az álmodban, az nem csupán az anyagi helyzeted alakulására utalhat, hanem számos más jelentése is lehet. Rögtön soroljuk, mi minden.

Pénzt kapni vagy nyerni

Egy kisebb, pláne pedig nagyobb pénzösszeget kapni vagy nyerni álmodban a közelgő jólét előjelének tűnhet, de valójában inkább a jelenlegi helyzetedet tükrözi, méghozzá nem elsősorban anyagi értelemben. Sokkal inkább arra utal, hogy a való életben gazdagnak érzed magad barátokban, boldogságban vagy épp önbizalomban.

Pénzt találni

Ha nem valaki mástól kapod, hanem magad bukkansz pénzre, az álmok szimbolikája szerint optimizmusra ad okot. Az életedben rövidesen bekövetkező pozitív változásokat jelez előre.

Pénzt veszíteni vagy lopás áldozatává válni

Ha pénzt veszítesz vagy meglopnak álmodban, az annak a jele lehet, hogy valami gond van a valós pénzügyeddel. Úgy érezheted, nincs megfelelő irányításod a pénzügyeid felett, vagy aggódsz az anyagi helyzeted miatt.

Pénz

Illusztráció: Getty Images

Pénzt kölcsönkérni

Ha kölcsön kell kérned álmodban, arra utal, hogy a valóságban energia- vagy időszűkében vagy. Arra figyelmeztet, hogy újra kell értékelned, mik a prioritásaid, mire szánod az idődet és a kapacitásaidat.

Pénzt kölcsönadni

Ha te adsz kölcsön pénzt álmodban, arra utal, hogy aggódsz egy vagy akár több hozzád közel álló személy miatt, aki nehéz időszakon megy keresztül, vagy megkérdőjelezhető döntéseket hoz karrierjét vagy a magánéletét illetően. A tudatalattid jelzi, hogy extra törődést és figyelmet kellene fordítanod rá vagy rájuk. 

Pénzt lopni

Amennyiben álmodban pénzt lopsz, arra utal, hogy hajlandó vagy bármit megtenni, hogy megszerezd, amit akarsz. Akár szélsőséges lépéseket is teszel, és a komfortzónádból is kilépsz annak érdekében, hogy a való életben is véghez vigyél valamit. 

Pénzt költeni

Ha álmodban sok pénzt költesz el, azt mutathatja, hogy a való életben is meggondolatlanul költekezel. Lehetséges, hogy a tudatalattid így figyelmeztet: óvatosabbnak és körültekintőbbnek kell lenned a pénzügyeidet illetően és/vagy ideje elkezdeni olyasmikre spórolni, amikre valóban szükséged van vagy épp régóta vágysz.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top