nlc.hu
Életmód

Árvízkárosultnak adta az autóját a 17 éves fiú

Megható: árvízkárosultnak ajándékozta az autóját a 17 éves fiú

Az ausztrál srác két évig spórolt egy autóra, hogy aztán odaadja egy férfinek, aki mindenét elveszítette az árvízben.
A 17 éves Dylan Simpson, aki felajánlotta az árvízben mindenét elvesztő Dylan Simpsonnak az autóját

Könnyekig meghatódott egy árvízkárosult férfi, akinek egy 17 éves fiú felajánlotta az újonnan vásárolt autóját.

Az ausztráliai Kingscliffben élő Dylan Simpson mindenét elvesztette az árvízben, köztük a bérelt lakását és az autóját. Miután a tinédzser Harry Ledger meglátta a pusztítást, úgy döntött, segíteni szeretne a nehéz helyzetbe került embereken.

Családjával a helyszínen önkénteskedett, és 3000 ausztrál dollárt (775 ezer forint) adományoztak az árvízkárosultaknak. Ám a fiatal még ennél is tovább ment az önzetlenségben: odaadta Simpsonnak az autóját, amelyre két évig spórolt, alkalmi munkákból gyűjtötte össze az árát.

Minderről Natasha Shearer számolt be, aki az árvíz után helyreállításban dolgozott és koordinálta az adományozásokat. Így emlékezett vissza a nem mindennapi ajándékra:

Nagyon érzelmes pillanatok voltak. Dylan sokkos állapotban volt, és nem hitte el, hogy valaki – főleg egy fess, 17 éves fiatal – eljön, és csak úgy, odaadja neki az autóját.

Úgy tűnik, a pezsgőszínű Nissan a legjobb helyre került.

Nem Harry az egyetlen fiatal, aki óriási önzetlenségről tett tanúbizonyságot. Egy tinédzser, aki hat éve nem járt fodrásznál, levágatta a hosszú haját, hogy abból parókát készítsenek rákkal küzdő gyermekek számára, és egyúttal több ezer dollárt gyűjtött jótékony célra. 

(LadBible)

(Kiemelt kép: Facebook/Natasha Shearer)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top