nlc.hu
Életmód

Újabb fotó Csuti új párjáról

„Gyönyörű! A legjobb választás volt!” – nem győzik dicsérni Csuti új barátnőjét a netezők

Friss képet posztolt új párjáról Kulcsár Edina exférje. Egyesek szerint Megan Foxra hasonlít Gina.

Mint arról beszámoltunk, újra szerelmes Szabó András Csuti. Kulcsár Edina exférje már a követőinek is megmutatta új barátnőjét, akivel nemrég Madridban romantikázott.

Csuti

Követői örülnek, hogy Csuti újra boldog – Forrás: tv2play.hu/celebszemle – videó

A kétgyermekes, elvált vállalkozó most egy friss képet posztolt közösségi oldalán az új kedveséről, Gináról, akiről már Kulcsár Edina is elmondta a véleményét. Igaz, a Kiskőrösön készült felvételen nem kettesben vannak a szerelmesek, a csoportképen ugyanis Curtis, valamint Horváth Gréta exférje, Meggyes Dávid – aki a DWTS profi táncosával, Stana Alexandrával jött össze pár hónapja – is feltűnik. 

A kommentelők nem győzik dicsérni Csuti új párját, egyszerűen odavannak Gináért. “Gyönyörű!”, “Milyen szép ez a lány!”, “Csuti, a legjobb választás volt! Egyszerű, szexi és okos is, ez látszik az egyszerűségéből”, “Tiszta Megan Fox!”, “Gyönyörű nő, még női szemmel is“, “Ez a lány valami csodaszép!” – olvasható a hozzászólások között.

Olvass még Csutiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top