nlc.hu
Sztárok

Félmeztelen fotón Csuti

Ágyból posztolt Csuti félmeztelenül és szexet emleget

Pikáns fotójához pikáns bejegyzést írt Kulcsár Edina exférje.

Félmeztelen fotót posztolt Szabó András Csuti, és elárulta, hogy mit tervezett be a hosszú hétvégére – szúrta ki az üzletember közösségi oldalán a Bors. Mint kiderült, a programok között a szex is szerepel.

Csuti

Női követőivel kacérkodott Csuti – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Itt a hosszú hétvége és arra gondoltam, hogy termeljünk endorfint! (…) Mi az, ami segít? Nevetés, sport, csoki, szex, meditáció! Ki mit vállal be ezekből a hosszú hétvégén?” – tette fel a sejtelmes kérdést Kulcsár Edina exférje, aki nem titkolja, újra belevetette magát a randizásba. A pikáns bejegyzéshez pedig egy intim fotót is megosztott: félmeztelenre vetkőzve, kigyúrt izmos testét mutogatva elmélkedett az előbbiekről.

Forró fotójára csak úgy záporoznak a lájkok és a kommentek. “Jól nézel ki!”, “Nekem az segít, ha minél több hasonló képet teszel ki” – olvasható többek között a hozzászólások között. 

Rajongói kérdésre válaszolva Csuti azt is elárulta, mivel telik majd az ő hétvége. “Ma Fehérvár @curtis4ker ! Holnap edzés, családi ebéd, meccsek… meg a nagyja azoknak, amiket írtam!” – válaszolta sejtelmesen.

Olvass még Csutiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top