nlc.hu
Sztárok

Töretlen a szerelme Meggyes Dávidnak és Stana Alexandrának

„Volt egy közeg, ahol szinte csak negatívumot kaptunk” – Meggyes Dávid és Alexandra kapcsolata nehezen indult

Nem volt gördülékeny a kapcsolatuk eleje.

Nagy port kavart az év elején, amikor Meggyes Dávid és Stana Alexandra bejelentették, hogy egy párt alkotnak. Dávid éppen csak különment volt feleségével, Horváth Grétával, akivel csak nem rég tettek pontot a kapcsolatuk végére, mire máris érkezett a szerelmi bejelentés.

Meggyes Dávid

Meggyes Dávid és Stana Alexandra közös bokszedzésen vesz részt (Fotó: Instagram)

Az internet népe nem sok jót jósolt a párnak. Ők viszont mindenre rácáfoltak, és hamar össze is bútoroztak. Most a Mokka stábja látogatta meg Dávidékat, akik ráadásul még bokszedzésre is együtt járnak. 

„Én nem gondolom, hogy a kapcsolatra bármilyen hatással lett volna, inkább az én lelkemre. Azt gondolom, hogy a Dávidról sokkal jobban lepergett az, hogy milyen negatív véleménnyel fordulnak az emberek az egész felé. Mi is emberek vagyunk, nyilván nem tökéletes senkinek sem az élete, viszont az a boldogság, amit megtaláltunk egymás mellett, az felülírta azt, hogy mennyi negatív dolog érkezik” – mondta a táncosnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top