nlc.hu
Életmód

Foglalkozása: nevet ad mások babáinak

Abból él, hogy segít megtalálni a tökéletes nevet mások babáinak

Sok meghökkentő állásról hallottunk már, de a 33 éves Taylor A. Humphrey így is viszi a prímet: a fiatal nőt sok pénzért bízzák meg azzal a leendő szülők, hogy segítsen megtalálni a tökéletes nevet a születendő gyermeküknek.
kisbaba

Elég nehéz elhinni, hogy a gyereknevek adása egy létező szolgáltatás, amiért pénzt lehet kérni, de Taylor A. Humphrey az élő bizonyíték, hogy mégis vannak szülők, akik hajlandók pénzt adni valakinek azért, hogy tanácsot adjon nekik a gyerekük nevének megtalálásában. Taylor ráadásul nem dolgozik olcsón: a szolgáltatásaiért legalább 1500, legfeljebb pedig 10 000 dollárt kér (a váltási árfolyam a cikk írása idején 347), a végső ár pedig több tényezőtől függ – írja az Oddity Central.

Taylor rendszerint kérdőívet küld a szülőknek, és a válaszok alapján javasol neveket, de kiemelt árért cserébe lehet tőle kérni családfakutatást, valamint azt is, hogy a családi üzleti brandhez passzoló neveket javasoljon anyának és apának. Humphrey-t régóta érdeklik a babanevek, már gyerekként tanulmányozta őket, és az érdeklődése máig megmaradt. A nevekkel kapcsolatos okosságait az Instagramon is megosztja, a whatsinababyname nevű oldala igen népszerűnek számít. Eleinte ingyen adott tanácsokat az embereknek, és 2018-ban jött rá arra, hogy ezért akár pénzt is kérhetne: azóta ebből él, de azért a közösségi médiában máig hajlandó ingyen tanácsokat is adni. Állítása szerint a legtöbbször a harmadik vagy negyedik gyereküket váró párok fordulnak hozzá, akik addigra már kifogytak az inspirációból. Csak tavaly több mint száz gyerek nevének megtalálásában segédkezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top