nlc.hu
Életmód

Lili Reinhart nem ért egyet az éheztetéssel

„Ilyet bevallani… undorító” – Lili Reinhart alaposan kiosztotta Kim Kardashiant

Nem mindenkit bűvölt el az influenszer.

Kim Kardashian ismét gondoskodott róla, hogy napokkal a MET-gála után is ő legyen a téma mindenhol. Miután bejárta a világsajtót, hogy Kim Marilyn Monroe ikonikus estélyi ruhájában jelent meg az eseményen, Lili Reinhart dühös nyilatkozatot tett.

Lili Reinhart

Lili Reinhart (Fotó: Getty Images)

A Riverdale sztárja nem a ruhát nehezményezte, hanem azt, hogy az influenszer bevallotta, egy hónapig éheztette magát, hogy beleférjen a flitteres csodába, írja a Page Six

„Végigvonulni a vörös szőnyegen, majd arról beszélni, te mennyire éhes vagy, mert nem ettél semmit az elmúlt egy hónapban? Csak azért, hogy beleférj egy kibaszott ruhába? Hát ez nagyon nem okés. Nyíltan beismerni, hogy kiéheztetted magad a MET-gála kedvéért. Amikor nagyon jól tudod, hogy fiatal férfiak és nők milliói néznek fel rád, és hallgatnak minden szavadra.. Undorító” – Lili ugyan nem nevezte meg Kimet, de ezt nem sokkal azután tette közzé, hogy kiderült, Kardashian 16 kilót fogyott egy hónap alatt, csak a ruha miatt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top