nlc.hu
Életmód

Rubint Rella két fitneszversenyt is megnyert

Rubint Rella: „A párom nem értette, miért akarok egy szál kis bikiniben felvonulni”

A műsorban az esküvői ruhájáról is mesélt Rella.

Rubint Rella az elmúlt hetekben két fitnesz versenyen is remek eredménnyel szerepelt. Ma reggel az Ébredj velünk! vendége volt, ahol arról is mesélt, vőlegénye, Novothny Soma nem örült annyira a gondolatnak, hogy kedvese mindenki előtt falatnyi bikiniben megmutassa magát. 

Rubint Rella

Rubint Rella az Ébredj velünk! című műsorban

„A párom nem értette, hogy miért akarok egy szál kis bikiniben felvonulni. Tudja, hogy ez távol áll tőlem egyébként. Ez volt a legnehezebb része, hogy magassarkúban, akkor úgy tényleg próbáljak meg tetszeni a bíróknak, az embereknek és ez nem én vagyok” – mesélte a fitneszedző. Emellett Rella arról is beszélt, hogy a hónap végén lesz megtartva az esküvőjük, ami miatt továbbra is odafigyel az étkezésre, hiszen fenn áll a veszély, hogy ilyenkor felszaladnak a kilók, de ő nem szeretné kihízni a ruháját. 

„Nem szeretnék nagyon habos-babos ruhát, hanem egy letisztult, testre simuló, szép csipkés ruhám lesz. Lesz menyecskeruha után, amihez már megvan a cipőm is, tehát minden készen van” – árult el részleteket a nagy napi szettről. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top