nlc.hu
Életmód

Rubint Rella ciprusi élete

Megmutatta ciprusi luxusházát Rubint Rella

Rubint Rella nemrég követte focista szerelmét, Novothny Somát a gyönyörű Ciprusra.

Mint ahogy korábban mi is megírtuk, Rubint Rella nemrég követte focista szerelmét, Novothny Somát a gyönyörű Ciprusra, ugyanis a férfi a német Bochumból a ciprusi élvonalban szereplő Anorthoszisz futballcsapatához igazolt. Rubint Réka unokahúga akkor azt írta, egy nap alatt kellett összepakolniuk a lakást. Az RTL Klub Reggeli című műsorában most ciprusi életéről mesélt.

A műsorvezetőknek elmondta, mindenképpen kertes házban szerettek volna élni, ahol van medence is, hiszen nyáron elviselhetetlen a hőség. A közlekedés kicsit kaotikus, ugyanis ott jobb oldalon van a kormány, amivel meg is gyűlt a baja a fitneszedző-influenszernek, egyszer szembeforgalomba hajtott véletlenül. Elmondta azt is, hogy nagy szervezés alatt áll a lagzijuk – erről tavasz végén várhatók képek.

„Az elején nagyon vicces volt, mert még az index is máshol van, mindig az ablaktörlőt kapcsoltam be, de meg lehet szokni. Egyszer véletlenül a háromsávos úton a szembejövő forgalomba is bekanyarodtam” – mondja Rella, aki nemrég számos nehézséggel nézett szembe.

Rubint Rella

Rubint Rella Cipruson(Fotó: Printscreen/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top