nlc.hu
Életmód

Kamaszkori szerelmesek újratalálkozása

„Sosem felejtettem el” – 24 év után újra egymásra találtak a tinikori szerelmesek

Pedig nem is tartották 24 évig a kapcsolatot, mielőtt egymásra találtak volna.

Egy brit nő, a 49 éves Amanda Piper 18 évesen szakított a barátjával, a most 52 éves Jonathonnal – két év együttjárás után. A pár Middlesbrough-ban nőtt fel, de a szakítás mellett döntöttek, amikor Amanda 1991-ben Arizonába költözött.

Amanda férjhez ment, három fia született, és – miközben tartotta a kapcsolatot Jonathon családjával – nem beszélt korábbi szerelmével. De amikor a házassága véget ért, Amanda ismét Jonathonra kezdett gondolni.

Aztán a semmiből Jonathan – aki szintén elvált – 2015 októberében  felvette Amandát barátként a Facebookon. Az egykori szerelmespár pár azonnal beszélgetni kezdett, és újjáélesztették kapcsolatukat; a következő évben Las Vegasban össze is kötötték egymással az életüket.

„Körülbelül 16 éves koromban kezdtünk randevúzni – ő volt az első szerelmem. Minden hétvégén találkoztam vele, amikor a mamámmal és a nagypapámmal voltam, és iskola után bementem a mostohaapja hentesboltjába, hogy lássam. Annyira megnevettetett. Szerintem soha nem felejted el az első szerelmedet – legalábbis én nem” – mondja Amanda.

Miután több évnyi szünet után újra találkoztak a Facebookon, Amanda 2016 januárjában visszautazott az Egyesült Királyságba Jonathanhoz. Ezt követően májusban Arizonába repült, és ott maradt, ameddig turistavízuma engedte – három hónapig. Az utazás után a pár tudta, hogy „elég időt vesztegettek külön” – ezért úgy döntöttek, hogy 2016 augusztusában összeházasodnak.

Jonathan azóta zöldkártyát kapott, hogy az Egyesült Államokban maradhasson – ahol a pár jelenleg boldogan él. Azt mondja: „Soha nem gondoltam, hogy Amerikában fogok élni, de ez az, amit a szerelemért megteszel. Kockáztattam, amikor ennyi idő után üzenetet küldtem neki – de szerencsére kifizetődő volt, és történetesen még mindig ugyanígy éreztünk. Soha nem feledkeztem meg róla.”
 
Most, nyolc év elteltével a pár boldogabb, mint valaha.

szerelmesek naplementében.

24 év után találtak egymásra a fiatalkori szerelmesek. Illusztráció: Unsplash

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top