nlc.hu
Életmód

Korkülönbség: támadják a párt a szerelmük miatt

31 év a korkülönbség kettejük között, mégis eljegyezték egymást

Amikor a 21 éves Claire Paradis és az 52 éves Scott Medley megismerkedtek, mindketten párkapcsolatban éltek. A hirtelen feltámadt egymás iránti vonzalom azonban arra késztette őket, hogy szakítsanak a párjukkal, és elkötelezzék magukat egymás mellett.

Claire és Scott 2020-ban ismerkedtek meg az edzőteremben, amikor Claire recepciós állást kapott abban az edzőteremben, ahol Scott személyi edzőként dolgozott. „Mindketten kapcsolatban éltünk akkoriban, de a vonzalom a kezdetektől fogva megvolt” – mondta Claire a Metro-nak, aki azóta már menyasszony. 

A fülig szerelmes pár ugyanis nemrég eljegyezték egymást, a 31 évnyi korkülönbség ellenére.

Újévkor szakítottam a volt barátommal, és még ugyanazon a héten befizettem magam a mostani vőlegényemhez a személyi edzésekre” – mesélt a kezdetekről a fiatal Claire. Elmondása szerint a kémia az első pillanattól működött kettejük között, és az edzések alkalmával egyre jobban megismerték egymást.

Szerelmes pár áll a naplementében.

Fotó: PixaBay

Scott azt mondja, azért hagyta ott a kapcsolatát, hogy velem lehessen” – mondta a nő, hozzátéve, hogy ő más okokból vetett véget a korábbi kapcsolatának, de a lelke mélyén örült, hogy szingli lett, mert így hevesebben flörtölhetett vele.

Persze nem mindenki örült a szerelmüknek.

Ahogy az ilyen esetekben lenni szerint,  az emberek gyakran ítélkeznek felettük,  és olyanokat feltételeznek, hogy Claire Scott-ra csak a pénze miatt hajtott, de ő azt mondja, ez nem is állhatna távolabb az igazságtól.

Sokan támogatnak minket, és ezek azok az emberek, akiket közel tartunk magunkhoz” – magyarázta Claire, és azt is bevallja, hogy korábban egyiküknek sem ekkora korkülönbséggel párkapcsolatuk. De bíznak abban, hogy a szerelmük kitart.

Valamiért az emberek egy része nem tudja elfogadni a nagy körkülönbséget,  mai napig is érzékeny témának számít és gyakran ítélkezést kelt, ha a pár tagjai között jelentősebb korkülönbség van és/vagy ha a nő az idősebb. Egyes kutatók szerint ideális korkülönbség is létezik, hogy az mennyi, ebben a cikkünkben írtuk meg.

A párról itt láthattok képeket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top