nlc.hu
Életmód

Teherbeesés korkülönbség ellenére

74 éves férjétől próbál teherbe esni a mellrákon átesett nő

A nő reménykedik, hogy természetes úton is teherbe eshet a nagy korkülönbség ellenére.

Az életkor csak egy szám ennek a párnak, akik összeházasodtak, és a 33 év különbség ellenére babát próbálnak.

Shannon Quinn (41) és férje, Stephen (74) a walesi Newportból 2014-ben ismerkedtek meg, és abban az általános iskolában találkoztak egymással, ahol Stephen gyermekei jártak, és ahol Shannon dolgozott. „Amint megláttam Stephent, beleszerettem, és azt mondja, ugyanez történt, amikor meglátott” – mondta Shannon.

A pár kilenc éve még mindig őrülten szerelmes, de ítéletekkel és tévhitekkel kell megküzdeniük.

Shannon azt mondta: „Varázslatos kapcsolatunk van, és nem törődünk azokkal, akik elítélnek minket. Az emberek mindig azt hiszik, hogy Stephen az apám vagy a gyerekeim nagyapja, amikor mindannyian együtt vagyunk, de mi ezt teljesen figyelmen kívül hagyjuk.”

Szerencsére Shannon családja támogatja: „Csak három évvel fiatalabb anyámnál és négy évvel apámnál. Elképesztően kijönnek egymással, szóval ez tökéletesen sikerült.”

Stephen előrehaladott évei ellenére szeretnének gyereket vállalni, de elutasították náluk az IVF-et.

Shannon azt mondja: „Szeretnék egy babát Stephennel. Sajnos 2014-ben kemoterápián kellett átesnem mellrák miatt. Megtagadtam az utókezelési gyógyszer, a Tamoxifen szedését, mert korai menopauzát hoz, és akkor nem tudnék teherbe esni. Már visszautasítottak minket az IVF miatt, mert mindkettőnknek van már gyerekünk, de ezt annyira igazságtalannak tartom, mert közös családot akarunk.”

Shannon nem szed fogamzásgátlót abban a reményben, hogy természetesen teherbe esik.

Shannon szerint az egyetlen kihívás, ami a korkülönbségből fakad, az az, hogy Stephen lépést tud-e tartani vele szexuálisan. Ettől eltekintve úgy véli, lelki társak.

Esetük annyira nem is rendhagyó: ez a pár 37 éves korkülönbséggel készül családot alapítani – a nő javára.

lombik, megtermékenyítés

Lombikkal is próbálkoznának (Fotó: Getty Images)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top