nlc.hu
Életmód

Paddington a kedvenc filmjeidben tűnik fel

Közel 500 napja photoshopolja bele Paddington mackót a kedvenc filmjeleneteibe

Lehet, hogy te is szereted Paddington mackót, de az biztos, hogy nem annyira, mint Jaythechou, aki másfél éve mindennap beleteszi a rajzfilmfigurát a kedvenc filmjei jeleneteibe.
Paddington

Ugyan mostanáig csak két Paddington mozifilm készült, kétségtelen, hogy ez minden idők egyik legnépszerűbb filmes franchise-ja, amit jól bizonyít, hogy a Rotten Tomatoes kritikagyűjtő oldalon az első rész tetszési indexe 97 százalékos, míg a folytatás 99 százalékot ér a szőrös lelkű kritikusoknál. Nem csoda, hogy a közkedvelt figurába Jaythechou is beleszeretett, és egy szokatlan kihívás elé állította magát: Photoshoppal minden nap beleteszi Paddingtont egy-egy film vagy tévésorozat jelenetébe, amíg el nem felejti valamikor – írja a mymodernmet.com.

Jaythechou Twitter-oldalán láthattuk már a kedvenc mackónkat harcolni a Gladiátorban, sakkozni A vezércselben, sőt még John Wick, azaz Keanu Reeves mellett is keménykedett, hogy csak néhányat említsünk. Jaythechou sokat dolgozik a képeken, hogy valóban úgy tűnjön: Paddington mackó tényleg a jelenet része. A projektet addig tervezi folytatni, amíg valamelyik nap meg nem feledkezik róla, de úgy fest, ez a nap még nem érkezett el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top