nlc.hu
Trend

Plüssmedvék között fotózták le Kamilla királynét

Medvék gyűrűjében fényképezték le Kamilla királynét – fotó

A brit uralkodó feleségének egy nagyon jó oka volt arra, hogy vállalja a fotózást.

Több mint ezer Paddington mackót és más plüssmacit ad a Buckingham-palota a Barnardo’s nevű brit gyermekjótékonysági szervezetnek, aminek II. Erzsébet királynő több mint 30 évig volt a védnöke. Ezt a posztot 2006-ben vette át tőle Károly király felesége.

A különleges felajánlást is többek között egy olyan fotóval jelentették be, amin Kamilla brit királyné pózol a plüssmedvék között ülve. A képet a BBC szerint csütörtökön készítették, az első Paddington mackóról szóló könyv megjelenésének 64. évfordulóján.

Kamilla hercegné plüssmacikkal körülvéve

Fotó: Chris Jackson/Buckingham Palace/AFP)

Miután a királynő szeptemberben meghalt, emberek százai vittek a Buckingham-palotához, a Windsori kastélyhoz és a londoni Hyde Parkba is a virágcsokrok és mécsesek mellé Paddington macikat, amiket önkéntesek gyűjtöttek össze.

És vélhetően azért pont erre a mesefigurára esett a választásuk, mert a nyári platinajubileumi ünnepségek alkalmából készült egy rövidfilm, amin Paddington és II. Erzsébet királynő együtt teázik a Buckingham-palotában, és a kedves hangulatú kisfilm a bemutatója után igazi közönségkedvenc lett.

(via Telex)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top