nlc.hu
Életmód

Lovagol és SUP-ozik a kalandvágyó macska

Kajakozik, lovagol és SUP-ozik ez a kalandvágyó macska

Nem szeret otthon lustálkodni Bongo cica, inkább a gazdájával kalandozik a szabadban.
Bongo, a kalandvágyó cica egy szikla tetején

Bongo, a macska még csak hét hónapos, de már valószínűleg több olyan dolgot kipipált, amely sok ember bakancslistáján szerepel: kajakozás, túrázás, SUP-ozás, és lovaglás is volt már a kalandjai között.

A bengáli és ragdoll keverék cica imádja az izgalmas kirándulásokat észak-walesi gazdájával, a 22 éves Lucy Frankcommal.

„Három hónapos korában kezdem el vele SUP-ozni. Ahogy felfújtam a deszkát, azonnal felugrott rá, mintha csak tudta volna, merre fogunk menni Aztán amikor bementünk a vízbe, csak nyugodtan ült, pihent és figyelte a madarakat, a halakat és a kacsákat” – idézte fel a kezdeteket a macska fogorvosnak tanuló gazdája.

Bongo volt már kajakozni is a Manchester-csatornán, és több túrán van túl. Az egyik izgalmas program a lovaglás volt, amikor Bongo egy válltáskában ült. Azóta a ló és a macska többször találkozott egymással, nagy barátok lettek, és imádnak együtt lenni.

A kalandvágyó macska akkor érzi magát igazán elemében, ha kint van a szabadban, és valami izgalmas dolgot csinálhat a gazdájával, ezért Lucy igyekszik minél több kalandot kitalálni a különc cicának.

(Kiemelt kép: Instagram/big_bongo_theory)

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top