nlc.hu
Életmód

Botrány egy iskolai színes falfestés miatt Etyeken

Átfestetett egy színes mandalát az etyeki polgármester a helyi iskolában, mert szerinte az szivárványos propaganda

Zólyomi Tamás etyeki polgármester a csillámfaszlámákról és az ördög munkájáról is írt azután, hogy nem tetszett neki a helyi iskola színes falfestése.
Falfestés az egyik etyeki iskolában

Az Etyeki Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola felújításában a szülők és etyeki lakosok is részt vettek, és egy színes mandalát festettek az iskola egyik falára.

A 444 szúrta ki, hogy a falfestés nem tetszett Etyek fideszes polgármesterének, Zólyomi Tamásnak, szerinte ez „szivárványos” propaganda, és a lap szerint elérte az iskola vezetésénél, hogy a már kész falakat átfessék fehérre.

A polgármester a posztjában azt írta, hogy lépésről lépésre haladnak az iskola rendbetételével, ám „az egyik nagy feladatunk a jövőben a »szivárványosra« mázolt belső rendezése”.

A Facebookon a helyiek kérdőre vonták a polgármestert a kirohanása miatt, mire a politikus csillámfaszlámákról kezdett magyarázni, és ilyet is írt: „A világ a hamis »szivárványokkal«, az aberrált szexvideókkal, az erőszakos videójátékokkal, a drogokkal, a pride-okkal és a nemek közötti divat alapú átjárhatósággal az ördög munkája!”.

(Kiemelt kép: Facebook/Zólyomi Tamás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top