nlc.hu
Életmód

Csodálatos barátság alakul ki egy mentett mosómedve és szarvas között

Csodálatos barátság alakult ki egy mentett mosómedve és szarvas között – videó

Különleges kapcsolat alakult ki egy amerikai állatmentő két védence között.

2021-ben Carrie Long állatmentőt egy mosómedvekölyökhöz riasztották, amit anyja magára hagyott. A háromhetes csöppség nem volt jó állapotban, alultáplált volt, ráadásul át is volt fázva. Szerencsére az életét sikerült megmenteni, és ugyan Jasper szabadon távozhatott volna, amikor már elég idős volt, megmentője mellett marad.  

Carrie Long a Texas Fawn and Friends szervezet keretében főként elárvult fehérfarkú szarvasokkal foglalkozik, Jasper pedig ilyenkor is mellette van, így lehet az, hogy szoros barátságot kötött az egyikükkel, aki a Hope, azaz Remény nevet kapta. A különleges barátságról, a két állat között lévő szoros kötelékről pedig rengeteg megható felvétel készült már. 

„Jasper imád a kutyákkal játszani, de Hope-pal is nagyon jóban van, gondolom azért, mert nagyobb, mint a többi kutya, és bele tud kapaszkodni. Nagyon izgatott lesz, amikor meglátja őt az udvaron” – mesélte Long. 

 

Mosómedve pihen egy fán

Fotó: Pixabay

(via My Modern Met)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top