nlc.hu
Életmód

Kivonultak a diákok a gödöllői Török Ignác Gimnáziumból

Kivonultak a diákok a gödöllői Török Ignác Gimnáziumból

Az iskolában uralkodó állapotok miatt pénteken be sem mennek a tanulók a gödöllői Török Ignác Gimnáziumba.
A felállványozott Gödöllői Török Ignác Gimnázium.

A tarthatatlan állapotok miatt kivonultak a gödöllői Török Ignác Gimnázium elé a diákok csütörtökön – írja a Telex. A lapnak az iskola egyik tanulója azt mondta: pénteken sem mennek be az intézménybe, így tiltakoznak az iskolában uralkodó állapotok miatt.

Mi is beszámoltunk arról, hogy a gimnáziumban úgy kezdték meg az idei tanévet, hogy közben energetikai felújítást végeznek az épületen, a diákok így kívül-belül felállványozott intézményben tanulnak. A helyzetet súlyosbítja, hogy állítólag az azbeszttartalmú tetőt tanítás közben bontották, amikor a diákok az épületben tartózkodtak.

Az iskola – a tanulók és a pedagógusok biztonsága érdekében – szeretett volna áttérni az online oktatásra a munkálatok idejére, ám ezt a tankerület nem engedélyezte. Az indoklás szerint egy tervezett beruházás nem olyan probléma, ami miatt be kellett volna vezetni az online oktatást.

A héten egyébként egyszer hazaküldték a gyerekeket az iskolából, mert a gimnázium beázott a reggeli esőzésben.

(Kiemelt kép: Facbebook /Gémesi György)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top