Életmód

Megújult a Kiflicske, a családbarát vásárlói klub

Az alfa generáció szülei máshogy szeretnék csinálni, mint az ő szüleik. A Kiflicske klub kiváló lehetőséget kínál erre: már nem a vásárló alkalmazkodik a bolti nyitvatartáshoz, már a szülők mondják meg, mikor érkezzen a bevásárlás a küszöbre.

„A Kiflicske klub küldetése, hogy a leendő és rutinos szülők mindennapjait támogassa azzal, hogy kényelmesen és egy helyen tudjanak bevásárolni online. Ráadásul a klubtagság számos olyan előnnyel jár, amivel a családok időt és pénzt tudnak megtakarítani” – mondta Szalma Rita, a Kifli.hu kereskedelmi igazgatója.

A szolgáltatás kényelmes, hiszen böngészőből és applikációból is elérhető, a választék széles, ráadásul korcsoportonként személyre szabott akciós ajánlatok várják a szülőket.

A kedvezmények és a vasárnaptól csütörtökig tartó időszakban a 10 és 16 óra közötti ingyenes szállítás jelentős megtakarításra kínál lehetőséget. Ami ugyancsak komoly vonzerő lehet, az a minden elköltött 20.000 forint utáni 1000 forintos kreditjóváírás. Egy átlagos család heti két bevásárlása 25.000 forintos kosárértékkel, éves szinten számolva 100.000 forint értékű kreditet jelent. A regisztráció is díjmentes, így a család tényleg csak nyerhet a tagsággal. 

Megújult a Kiflicske, a családbarát vásárlói klubA Kifli.hu több, mint 14.000-es termékválasztékában a speciális és vegán étrendet követők is megtalálják a számukra legmegfelelőbb termékeket, és ami még fontosabb, hogy a gyerekek számára is találnak egészséges alternatívákat.

A szülők az élelmiszeren túl pelenkát, babaápolási termékeket és babakozmetikumokat is találnak a Kifli webshopban vagy alkalmazásban, ahol akár az éjszaka közepén is tudnak rendelni, ha már úgyis épp ébren vannak.

Megújult a Kiflicske, a családbarát vásárlói klub

„A Kiflicske klub a tudatos szülők társa a hétköznapokban. Egy átlagos család a szolgáltatással heti 1-2 rendelés esetén is 6 órát takarít meg hó végére” – tette hozzá Szalma Rita.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top