nlc.hu
Életmód

Nyomozás Szilágyi Liliána ügyében

Kapcsolati erőszak gyanúja miatt nyomoznak Szilágyi Liliána ügyében

Az úszónő állításai nyomán a Fővárosi Törvényszék feljelentést tett, a rendőrség pedig nyomozást indított.
Szilágyi Liliána

Feljelentést tett a Fővárosi Törvényszék, miután Szilágyi Liliána részletes vallomást tett arról, hogy édesapja testileg, lelkileg és szexuálisan bántalmazta. Kapcsolati erőszak gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság – erősítette meg a rendőrség a Telexnek.

Két hete kezdődött Szilágyi Liliána becsületsértési pere, amelyet az úszónő apja, Szilágyi Zoltán kezdeményezett, miután a sportoló testi, lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg az apját. Szilágyi Liliána az első tárgyaláson részletesen beszélt arról, hogy szerinte az apja verte az anyját, már akkor is, amikor vele terhes volt, két-hároméves korában ütötte meg először az apja őt, és nyolcéves volt, amikor szexuálisan is bántalmazta.

A bírónő már a tárgyaláson jelezte, hogy előbb büntetőeljárásban kell kivizsgálni az úszónő állításait, és csak utána folytatódhat a becsületsértési per. Szeptember 23-án a Fővárosi Törvényszék feljelentést tett, és megküldte az ügy iratait a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak. A nyomozás elindult, gyanúsítotti kihallgatás azonban még nem történt.

(Kiemelt kép: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top