nlc.hu
Életmód

Gyenesei István, volt önkormányzati miniszter döbbenetes véleménye Szilágyi Liliánáról

Megdöbbentő véleményt fogalmazott meg egy volt miniszter Szilágyi Liliána felkavaró történetéről

Gyenesei István egy hozzászólásban fejtette ki véleményét.

Szilágyi Liliána néhány hónappal ezelőtt egy hosszú posztban osztotta meg, hogy apja, dr. Szilágyi Zoltán fizikailag, mentálisan és szexuálisan bántalmazta őt. A férfi ezt követően többször hazugnak nevezte lányát, akit azóta 30 millió forintra be is perelt. Mindeközben az Magyar Úszó Szövetség vizsgálóbizottsága igazat adott Szilágyi Liliánának, és mint a Blikk írta, Szilágyi Zoltán és felesége, a volt tornász Gyarmati Eszter válópere során jogerős bírósági ítélet mondta ki, hogy házasságuk a férfi durva, agresszív viselkedése miatt romlott meg.

szilágyi liliána

Szilágyi Liliána reagált (Fotó: Facebook)

Az ügy óriási port kavart, és ahogyan a Blikk fogalmaz, az interneten mégis rendkívül szélsőséges véleményekkel is lehet találkozni. Nemrég például Gyenesei István volt országgyűlési képviselő, egykori önkormányzati miniszter egy hozzászólásban osztotta meg, mit gondol az ügyről, és elég megdöbbentő szavakkal illette Szilágyi Liliánát. „Meggyőződésem, hogy orvosi eset a ‘kisasszony’. Az volt már aktív sportoló korában is, csak senki nem akarta észrevenni. Az akkori testbeszéde, a nehezen értelmezhető, zavaros, ellentmondásos nyilatkozatai utólag sem kívánnak magyarázatot. Világosan mutatták az állapotát. Ki vagy kik a felelősek, hogy eddig jutott? Saját magán kívül kik a felelősek, hogy felelőtlenül törhet, zúzhat maga körül most is? Ami a legszomorúbb, hogy van vevő erre az ‘árura’.”

Gyenesei István, aki csapatvilágbajnok öttusázó, sífutó olimpikon, Gyenesei Leila édesapja a lapnak elmondta, a Szilágyi családdal nincs kapcsolata, az úszónő anyai nagyapját, Gyarmati Dezsőt ismerte. Hozzátette, tartja azt, amit a kommentben írt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top