nlc.hu
Életmód

Anyuka szúnyogriasztóval a rablók ellen

Kertvárosi horror: tűzgömbbé vált a betörő arcába fújt szúnyogriasztó

Egy horrorfilme illő jelenet játszódott le az anyuka békés otthonában.

Egy brisbane-i anyuka felgyújtotta egy betörő arcát egy szúnyogriasztó spray-vel, miután a férfi több társával együtt behatolt az otthonába.

A 21 éves Tiffany Kendon házába egy csoport férfi tört be a hét elején. Egyikük egy elektromos sokkolót tartott a kezében, és az anya egy hónapos babájának, illetve kétéves gyerekének hálószobája felé tartott.

 

Tiffany figyelmeztette a betolakodókat, hogy hagyják el ingatlanát, miközben rettegett attól, hogy őt és gyermekeit lelövik. Egyik támadóját egy RAID riasztóval hatástalanította, az arcába fújta a spray-t. A gyúlékony folyadék lánggolyóvá alakult, miután érintkezett a sokkoló szikráival.

A férfiak vélhetően azért rontottak be a házába, mert azt hitték, a nőnél van a lőfegyverük, amit előző napon hagytak el egy autóbaleset során, Tiffany szomszédságában. Azt kiabálták, „add vissza a fegyverünket”.

„A fickó feljött az emeletre egy sokkolóval, és én azt mondtam, hogy menj ki a francba, újszülöttem van, menj ki a házamból.”

Ekkor égette meg a szúnyogriasztóval a férfi arcát, aztán lelökte a lépcsőn. Hárman ezután elmenekültek, de még nem sikerült a nyomukra bukkanniuk. Tiffany azt fontolgatja, elköltözik a környékről, miután érthetően traumatizálta az eset.

Ebben a cikkünkben kifejezetten nőknek szóló önvédelmi technikákról olvashatsz.

sprayt tartó nő

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top