nlc.hu
Életmód

Kesudió kóstolása miatt lopással vádolt nő

Megkóstolta a kesudiót, lopással vádolta a Lidl a brit ápolónőt

Csak azt akarta megállapítani, avas-e a kesudió.

Egy brit ápolónő azt állítja, hogy lopással vádolták meg a Lidlben, miután megevett egyetlen szem kesudiót – írja a Metro alapján az RTL.hu.

Anna Bagot 60 éves áplónő a norfolki Fakenhamben található Lidlben csak azért kóstolta meg a kesudiót, hogy tesztelje a minőségét, és megbizonyosodjon arról, hogy az nem avas. Csakhogy az egyik alkalmazott rajtakapta, és azt mondta, ez lopásnak minősül.

Az amúgy rákbetegséggel élő nő elmondta, hogy a kínos eset miatt bojkottálni akarja az üzletláncot. 

Őszintén szólva nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Mindazzal együtt, ami mostanában a világban történik, ez olyan jelentéktelennek tűnt. Végigdolgoztam a Covidot, és most a megélhetési válság közepén vagyunk. A diófélék luxuscikknek számítanak, és nem kockáztathatjuk, hogy olyan élelmiszert vegyünk, ami esetleg már megromlott, mivel a visszavitel kényelmetlen, időigényes és még kínos is lehet. Most estem túl 25 kemoterápiás kezelésen. Emellett és minden más mellett, ami a világban történik, egy szem dió annyira jelentéktelen

– mondta a nő, aki hozzátette, kifizette a zacskó kesudiót. 

A Lidl szóvivője annyit tett hozzá, hogy kérik vásárlóikat, a termékeket még fogyasztás előtt vásárolják meg, és ha elégedetlenek, vegyék fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Nem a Lidl-höz kötődik az eset, de talán még ennél is furább, amikor egy nő véres fogat talált a kesudiócsomagban.

kesudiók

Kóstolás miatt szégyenítették meg a nőt (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top