nlc.hu
Életmód

Új hírek érkeztek Csapó Gábor olimpikonról

Új hírek érkeztek Csapó Gábor ex-olimpikonról, akit szerdán rohammentővel szállítottak kórházba

Új hírek érkeztek Csapó Gábor olimpiai, világ- és Európa-bajnokról, akit szerdán rohammentővel szállítottak kórházba.

Ahogy azt az nlc is megírta, szerdán rohammentővel szállították kórházba Csapó Gábor olimpiai, világ- és Európa-bajnok korábbi vízilabdázót. Mint arról beszámoltunk, a 72 éves sportoló lélegeztetőgépre került.

Csapó Gábor

A Jégcsillag FTC 7-5-re legyőzte a görög NC Vuliagmenit a férfi vízilabda LEN Kupa negyeddöntő visszavágóján a Komjádi uszodában 2004-ben, de mivel két hete Athénban három góllal maradt alul, a magyar bajnokság negyedik helyezettjének nem sikerült a legjobb négy közé jutnia a pólósorozatban.
A képen: Csapó Gábor, az FTC edzője (Fotó: MTI/Földi Imre)

A Sportal a családhoz közel álló forrásból úgy értesült, hogy Csapó Gábor már otthonában elveszítette eszméletét és a Honvédkórházban azonnal lélegeztető gépre kapcsolták.

A Bors legfrissebb híre szerint Csapó Gábort péntek délelőtt felébresztették a mesterséges altatásból, bár azt nem továbbra sem tudni, hogy a vízilabdázó milyen egészségügyi panasszal került be egy fővárosi kórházba. Sőt, már azt is engedélyezték számára, hogy felügyelettel kiüljön az ágya szélére, tudatánál van – tudatta a Borssal az egykori olimpiai, világ- és Európa-bajnok pólós ismerőse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top