nlc.hu
Életmód

Csapó Gábor betegség

Aggasztó hírek érkeztek a kórházban ápolt Csapó Gáborról

Az egykori vízipólós múlt héten került a Honvédkórházba, ahol az intenzív osztályon ápolják. Egykori csapattársa és közeli barátja számolt be arról, hogy van most Csapó Gábor.

„Dudi nincs jól”árulta el a Borsnak barátjáról Wiesner Tamás, akik sokakkal együtt nagyon szorít Csapó Gábor felépüléséért. Azt, hogy pontosan milyen egészségügyi problémával szállították kórházba a sportolót, nem lehet tudni, annyi azonban biztos, hogy még az otthonában elveszítette az eszméletét és jelenleg intenzív osztályon kezelik.

Az egykori csapattárs hozzátette, hogy Csapó Gáborhoz a feleségét már beengedték, azt azonban egyelőre nem engedélyezi a kórház vezetősége, hogy a régi pólósok is meglátogassák. Az állandó felügyelet alatt álló és diétára fogott Dudi nagyon vágyik haza, de erre minden bizonnyal még várnia kell.

Csapó Gábor

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

„A speciális étrend mellett gyógyszerekkel is tesznek azért, hogy hozzásegítsék a fogyáshoz” – tette hozzá Wiesner Tamás, aki úgy tudja, ez nagyon fontos lenne a légzéselégtelenséggel is küzdő csapattársa gyógyulásához. 

Bár szerencsére fel sem merült, hogy a sportolónak vért kellene adni, a barát szerint rengetegen állnak ugrásra készen, ha összefogásra lenne szükség Dudiért: „Ha például arra lenne szükség, hogy vért adjunk neki, nem létezik olyan hatalmas tégely, amiben a vért összegyűjtenénk, mert mindannyian a rajongásig szeretjük őt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top