nlc.hu
Életmód

Donald Trump elnökválasztás

Donald Trump ismét indul az USA elnöki tisztségéért

Helyi idő szerint kedd este, Floridában bejelentette Donald Trump, hogy 2024-ben újra indul az Egyesült Államok elnöki tisztségéért.

Donald Trump Mar-a-Lago nevű rezidenciáján tartott beszédében azt ígérte, hogy ez a kampány nem róla szól majd, hanem az amerikai emberekkel közösen készül, és azokkal a kérdésekkel foglalkozik, amelyek az embereket leginkább érintik.

A republikánus politikus kijelentette, hogy azonnal felveszi a harcot az inflációval, emellett alacsony adókat ígért, és azt hogy, az amerikaiak végre elfelejthetik az országot megbénító túlszabályozást.

Trump a családok védelméről is szót ejtett, szerinte ugyanis ezek jelentik „az amerikai élet középpontját”, majd hozzátette, hogy a szülők jogának megóvásáért is sokat fog tenni.

Donald Trump

Úgy fogalmazott, hogy befejezi Joe Biden jelenlegi elnök „háborúját az amerikai energiatermelés ellen”, és mindent megtesz azért, hogy az energiaárak csökkenjenek.

Véleménye szerint most sokkal könnyebb lesz a kampány, mint négy éve, mert az emberek látják, hogy az elmúlt két évben mi romlott el, és mit kell visszaállítani.

Ígérete szerint a nemzetközi kapcsolatokban szintén azt képviseli majd, ami első elnöki időszakát jellemezte: újra „Amerika lesz az első”, minden politikai intézkedésben ez érvényesül majd, ami azt jelenti, hogy „Amerika visszatérése most kezdődik”.

Forrás: MTI/nlc, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top