nlc.hu
Életmód

Donald Trump Elvis Presleyhez hasonlította magát

Donald Trump Elvis Presleyhez hasonlította magát közösségi média oldalán

A volt amerikai elnök egy montázst tett ki a kettejük arcképeiből, ami szerinte azt bizonyítja, hogy az arcvonásai mennyire hasonlítanak Elvis Presleyéhez.
Elvis Trump

Donald Trump szerint sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy nagyon hasonlít Elvis Presleyre.

Sok éve már, hogy az emberek azt mondják, Elvis és én hasonlítunk. Most itt van ez a kép, ami mindenütt kering. Mit gondoltok?

– tette fel a követőinek a kérdést saját Truth közösségi média oldalán az újraválasztására készülő elnök. A kijelentéshez csatolt fotó egyik felén Elvis, a másikon pedig az ő arcképe látható, és azt hivatott alátámasztani, hogy ők ketten mennyire hasonlók.

A követői egy része egyetértett a gondolattal, de többen egyáltalán nem látták a hasonlóságot, sőt megjegyezték, hogy ez a poszt is azt bizonyítja, hogy Trump elmeállapota hanyatlóban van – írja az RTL.

Donald Trump nem először hasonlítja magát Elvishez. Korábban is tett rá utalást, hogy a hajszínüket leszámítva ők ketten olyanok, mint két tojás. Egy 2018-as kampányrendezvényen Elvis szülővárosában, Tupeloban kijelentette, hogy

Amikor felnőttem, azt mondták, úgy nézek ki, mint Elvis. Hihetetlen, ugye? Ezt mindig nagy bóknak tartottam.

Trump korábban hasonlította már magát Abraham Lincolnhoz, George Washingtonhoz és Nelson Mandelahoz is, bár az esetükben nem a külső jegyeik hasonlóságára tett utalást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top