nlc.hu
Életmód

Kiderült, mivel fog foglalkozni Melania Trump, férje elnöksége után

Kiderült, mit fog csinálni Melania Trump, most, hogy már nem first lady

Alig várta, hogy lelépjenek Washingtonból.

Míg Donald Trump négy éven át fürdőzött a reflektorfényben, harmadik felesége, a szlovén születésű exmodell Melania Trump elég látványosan adta a világ tudtára, hogy a háta közepére kívánja a first lady posztjával járó médiaérdeklődést. Emlékezetes, hogy tavaly előkerült egy hangfelvétel is, amelyen nem éppen a legfinomabb stílusban mondja el a véleményét a Fehér Ház karácsonyi dekorációjával kapcsolatban.

Most a Yahoo! Lifestyle számolt be róla, hogy mik a tervei, azután, hogy férjével együtt még Joe Biden január 20-i elnöki beiktatása előtt elhagyták Washingtont, ezzel több mint egy évszázados hagyományt megtörve. A volt elnöki pár egyből Donald Trump floridai Mar-a-lago klubjába repült és azóta is ott tartózkodnak. A CNN hírcsatorna értesülései szerint Melania Trump igyekszik minél jobban a munkába temetkezni és nem tölti az idejét a klub medencéjének a partján. Ehelyett létrehozta a volt first lady feladatait ellátó irodáját, amelyen keresztül a 2018-ban az online zaklatás ellen indított Be Best elnevezésű kampányát szeretné folytatni. 

Kiderült, mit tervez Melania Trump

Melania Trump ebben a 3700 dolláros ruhában búcsúzott a first lady titulustól (Fotó: Getty Images)

Alakul a válóper is?

A volt elnöki pár viszonya az elmúlt négy évben sem tűnt rendezettnek, Melania Trumpról több felvétel is készült, amikor látványosan elutasítja férje közeledéseit, vagy egyszerűen csak lefagy az arcáról a mosoly, abban a másodpercben, amikor Donald Trump elfordul tőle. A választási vereség után azonban elszaporodtak azok a pletykák, amely szerint a volt first lady már a válópert fontolgatja. Ezt látszott alátámasztani az a videó is, amely Trumpék floridai érkezéséről készült: mint látható, Melania Trump alig várja, hogy kikerüljön a kamerák kereszttüzéből és férjével sem törődve elsétál, miközben az exelnök Donald Trump még az újságíróknak integet. 

Ennek ellenére a The Times megkérdezte a volt first lady egyik ismerősét, R Couri Hayt, aki azt mondta, megdöbbenne, ha az egykori modell elválna jelenlegi férjétől.

Még több Melania Trump az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top