nlc.hu
Család

Trumpék válását jósolják a lélektani elemzők

Melania Trump hónapokon belül elválhat a férjétől a lélektani elemzők szerint

Több lélektani elemző azt jósolja, hogy hamarosan véget ér Melania és Donald Trump házassága.
Donald és Melania Trump

Hónapokon belül elválhat Melania és Donald Trump, jósolják lélektani szakértők. A PsychicWorld.com-on több lélektannal foglalkozó elemző azt állítja, hogy Melania még nyár előtt elválhat férjétől, és egy numerológus is „nagy felfordulást” lát ugyanebben az időszakban a házaspár életében.

A jóslatok szerint a válás után Melania Trump még idén egy vezető gazdasági szereplővel fog randizni, de igyekszik majd titokban tartani a kapcsolatot.

Férje, az Ikrek jegyű Donald Trump várhatóan két hónapra teljesen eltűnik, miután elhagyja a Fehér Házat. Utána viszont megint az élre tör, és nagyobb befolyása lesz a világban, mint amekkora elnökként volt. Amit bemutat majd, az sokkolni fogja a politikai és az üzleti világot, jósolják a lélektani elemzők.

Korábbi Fehér Házi források szerint is Trumpék 15 éves házassága a végéhez közeledik, Melania alig várja már, hogy beadhassa a válókeresetet. Korábban ezt azért nem merte megtenni, mert túl nagy nyilvános megalázás lett volna ez Donald Trump számára elnökként, aki az elnöki hatalmát is felhasználta volna arra, hogy bosszút álljon.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: Tasos Katopodis/Getty Images/AFP)

Melania Trump az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top